Concert de cambra a Berga

En motu de la Festa Major d’Hivern de Berga, celebrant la patrona de la ciutat, Santa Eulàlia, aquest diumenge a les 18.00 h. tindrà lloc un concert de cambra al Convent de Sant Francesc.

El concert el protagonizaran grups de cambra ddel Conservatori dels Pirineus i l’Escola municipal de música de Berga. Hi participaran dos quartets de clarinets i de violoncels, un trio de vents i un quintet de corda, que interpretaran composicions de diversos autors oferint un recorregut que inclou des de peces de música barroca fins a peces del segle XX. L’alumnat que participarà en les actuacions de música de cambra serà el següent: Iris Carreras (violoncel), Blanca González (violoncel), Nur Claret (violoncel), Aina Civil (violoncel), Clara Mas (flauta), Joan Ribera (oboè), Naüm Monterde (clarinet baix), Mireia Torrabadella (violí), Mariona Bernardo (violí), Maria Matamala (viola), Aina Arroyo (violoncel), Núria Carreras (contrabaix), Ariadna Palacios (clarinet), Roc Tarrés (clarinet), Alba López (clarinet) i Raquel Carrera (clarinet).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *