Taller: Eines psicològiques per a músics i aprenents amb Gisela Pi

Dissabte 11 de gener de 2020 tindrà lloc a la seu de Berga el taller “Eines psicològiques per a músics i aprenents” a càrrec de la dra. Gisela Pi.

Aquest taller està adreçat a tot l’alumnat del Conservatori dels Pirineus amb la intenció d’oferir recursos que els ajudin a treure el màxim rendiment del seu treball i a combatre les creences limitants que poden dificultar les seves interpretacions.

La Doctora Gisela Pi és psicòloga general sanitària per la UB i doctora en neurociències per la Universitat Pompeu Fabra. Entre els nombrosos màsters que ha cursat trobem el Master Practitioner y Trainer en Programación Neurolingüística, Mindfulness CBCT i Máster en Ciencia Cognitiva y Lenguaje. Ha col·laborat en projectes d’investigació d’institucions de renom com el Center for Brain and Cognition de la UPF. Compagina la carrera com a investigadora amb la de psicoterapeuta i formadora. Actualment col·labora amb l’Institut Cromàtic de Llibert Fortuny impartint masterclasses i atenent estudiants i professionals de la música i esportistes d’èlit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>