Afectacions per la vaga feminista

Aquest dijous 8 de març hi ha prevista una vaga feminista concebuda per organitzacions socials diverses, recolzada per molts àmbits socials i polítics i convocada pels sindicats. Les seus de Puigcerdà i la Seu d'Urgell no preveuen afectacions a les classes. A la seu de Berga, Part del professorat de l’escola ha decidit secundar la vaga de manera total o parcial (en aquest cas de 17.30 a 19.30). L’Ajuntament de Berga ha dictat uns serveis mínims per a tots els seus departaments, entre els quals l’Escola Municipal de música/conservatori de música dels Pirineus (seu de Berga) Així doncs com afectarà la vaga a l’alumnat del centre? - Si no rebeu cap avís específic la classe es realitzarà amb normalitat.  - L’escola comunicarà per SMS i correu electrònic als alumnes afectats l’anul·lació de les seves classes  - De 16.00 a 20.00 h. complint amb els serveis mínims, professorat de l’escola podrà atendre l’alumnat però en cap cas realitzarà la classe, solament es cobriran possibles necessitats de les famílies que no tinguin alternatives per atendre les seves filles i fills.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *