Alumnes del Conservatori participen a la trobada de violes a Sabadell

El proper dissabte, 11 de novembre, l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell acollirà la 3a Trobada de Violes, que reunirà uns 85 alumnes de 7 centres d’estudis musicals de Catalunya.
Durant la trobada, que començarà a les 10 del matí, els estudiants tindran la possibilitat de conèixer i realitzar diverses activitats amb altres companys que comparteixen l’interès per la viola. Així mateix, els participants prepararan conjuntament un concert que el mateix dissabte, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a l’Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer. L’entrada al concert serà lliure.
Organitzen la trobada els conservatori i escoles municipals de música de Sabadell, de Girona, de Badalona i de Manresa i l’EMB Berga i Conservatori dels Pirineus. Així mateix, en aquesta edició participaran com a escoles convidades el Conservatori i Escola de Música de Granollers i l’Escola Municipal de Música de Nou Barris (Barcelona). Durant la jornada, es comptarà amb professorat de diferents centres per guiar les activitats de l’alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *