Aquest dissabte comença el Projecte Simfònic

Aquest dissabte comença el Projecte Simfònic del curs 2017-2018 que culminarà en un concert que es celebrarà a Berga el dia 18 de febrer de 2018.

El Projecte Simfònic arriba aquest curs a la seva novena edició ja que es va iniciar el curs 2009-2010, sota la direcció de Lluís Caballeria que va conduir els cinc primers concerts. A partir de la sisena edició l’encarregat de dirigir musicalment el projecte ha estat Oleguer Aymamí, el qual aquest curs repetirà com a responsable.

Aquest projecte, iniciat des de l’Escola Municipal de música de Berga es coordina, per tercer curs consecutiu, a través del Conservatori de música dels Pirineus. De fet hi participen alumnes del Conservatori dels Pirineus però també de les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell. D’aquesta manera el projecte transcendeix de la comarca del Berguedà i s’obre a les tres comarques d’influència del territori, amb més impacte per als estudiants de música i també per a la població en general ja que en aquests darrers tres anys els concerts han anat rodant per Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell.

El repertori d’aquest curs inclou peces de músics russos (de finals del XIX i de la primera meitat del XX) i bandes sonores. El nexe temàtic gira entorn el concepte “Ficció”. Aquesta és la llista del repertori que els alumnes participants al projecte començaran a treballar aquesta setmana.

Txaikovski: Trepak

Txaikovski: Chanson triste

Txaikovski: Finale

Kórsakov: Xahrazad

Xostakóvitx: Vals

Stravkinsky: Berceuse i finale

Zimmern Batman

Djawadi: Game of Thrones

Badelt: Pirates of the Caribbean

 

Dissabte a la tarda comença el primer assaig de “tutti” a la Sala Casino del Teatre Municipal de Berga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *