Concert simfònic a Puigcerdà

El proper 18 de febrer, l’orquestra simfònica del Conservatori de música dels Pirineus i les escoles municipals de música de Berga, la Seu d’Urgell i Puigcerdà oferiran el concert del projecte simfònic d’aquest curs 2016-2017. Després de diferents trobades parcials i un cap de setmana de treball intens a la Molina, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per una setantena d’alumnes.

El concert constarà d’un repertori variat però amb la Simfonia inacabada de Franz Schubert com a protagonista de pes. Es començarà amb  Declaration Oberture, de Claude T. Smith (1932 – 1987), seguint amb el final de la Simfonia n. 1 de Johanes Brahms, l’obra Pini di Roma de Ottorino Respighi i finalment la Simfonia Inacabada de F. Schubert.

En aquest projecte hi participen una setantena de nois i noies alumnes del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Oleguer Aymamí. Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes ja que poden participar en una orquestra simfònica, la qual, per la seva quantitat i varietat d’instruments, és molt complicat participar-hi en el dia a dia dels centres. A banda de la formació, també és molt important per als participants al projecte enfrontar-se amb el repertori simfònic del seu propi instrument.

El concert tindrà lloc a les 21.00 al Casino Ceretà de Puigcerdà. Es poden adquirir les entrades anticipades a traves de la web Tincticket o a les respectives seus del Conservatori per un preu de 10€. Els alumnes del conservatori i les escoles de música participants tenen entrada gratuïta però cal demanar-la prèviament a les secretaries de cada seu.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *