Obert el període d’inscripció per a la prova d’accés al grau professional

Des d’aquest dimecres 30 de març i fins el dia 15 d’abril s’obre el període per a les proves d’accés al grau professional de música. Aquestes proves les convoca la Generalitat de Catalunya i són requisit imprescindible per accedir al Conservatori de música dels Pirineus. La inscripció es podrà efectuar en línia en aquesta mateixa web i es pot fer per a qualsevol dels 6 cursos que conformen el grau professional de música que ofereix aquest centre a les seves tres seus de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell.

Les proves d’accés es podran realitzar al mateix Conservatori de música dels Pirineus i enguany es duran a terme a la seu de Berga. La prova d’accés a 1r. curs tindrà lloc el dia 24 de maig a partir de les 10 del matí. La resta de cursos hauran d’estar finalitzades abans del 7 de juny i se’n publicarà el calendari exacte durant el mes d’abril.

A la web del Conservatori de música dels Pirineus també es publiquen les orientacions per a poder realitzar la prova d’accés en qualsevol de les especialitats instrumentals que ofereix aquest centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *