Cap de setmana del projecte simfònic a La Molina

Aquest cap de setmana, des de divendres i fins a diumenge, els alumnes que participen al  Projecte Simfònic de del Conservatori de Música dels Pirineus, participaran en un encontre simfònic a l’alberg de La Molina (La Cerdanya).

El cap de setmana començarà aquest divendres al vespre i acabarà diumenge a primera hora de la tarda. Durant l’estada, els alumnes treballaran amb el director del projecte, Oleguer Aymamí i amb diferents professors fent assajos parcials. Es preveu la participació d’uns 50 alumnes de les tres seus del Conservatori de música dels Pirineus i les respectives escoles municipals de música de Berga, la Seu d’Urgell i Puigcerdà.
El projecte simfònic tindrà la seva culminació en dos concerts, el primer el 23 d’abril a la Seu d’Urgell i el segon el 24 d’abril a Berga.
Per més informació, cliqueu en aquest document.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *